Lichaamsverzorging

rugmassage 30 minuten
lichaamsmassage 1 uur
rugpeeling
lichaamspeeling

€ 25
€ 48
€ 22
€ 40

Swiss Wellness is een concept dat werd ontwikkeld voor een perfecte lichaamsverzorging in slechts enkele minuten. Elke vrouw verlangt een mooi en gezond lichaam, maar niet elke vrouw heeft de tijd of de energie om hieraan te werken. Welzijn en lichaamsverzorging zijn heel persoonlijke zaken. Daarom heeft Mila d'Opiz de modernste technologie ontwikkeld om een fantastische verzorgingslijn te creëren waarmee u in enkele minuten per dag een mooier lichaam kunt realiseren.
De fusie tussen natuur en wetenschap. De producten met een structuur die gemakkelijk in de huid doordringt, maken het u gemakkelijk. Een aantal behandelingen met onweerstaanbare geuren en zuivere oliën zullen u helpen bij het verwezenlijken van de luxe van een perfecte body balance.

Body silhouette gel
Bevordert afbraak van vet, reduceert vochtophoping in de weefsels en verbetert zichtbaar de vormen. De gel voorkomt een sinaalsappelhuid en geeft een gevoel van verfrissende verzorging plus een verrassend fluweelzachte huid.
Toepassing:
- de gel 1à 2 keer per dag na het douchen of baden licht inmasseren.
- 2 à 3 keer per week de Body Satin Peeling gel gebruiken om het resultaat te versterken.

Body refiner milk
Zorgt voor optimale hydratering en verzorging. De beste bestanddelen voor actieve vitalisering werden verwerkt in een lichte, fris geparfumeerde milk. Body Refiner Milk wordt onmiddellijk geabsorbeerd en geeft uw huid een intensieve en langdurige vochtvoorziening. Ideaal voor een verfrissende hydratering als u te weinig tijd hebt: 's morgens vroeg, na uw oefeningen of na een vermoeiende dag.

Body firming cream
De hoge concentratie van plantaardige stoffen versnellen de afbraak van vet en voorkomen de vorming ervan op ongewenste plaatsen. De omstreken worden al snel gevormd tot een gestroomlijnd silhouette. De delicate geur zal u plezieren.

Bust lift serum
Deze superieure phytoverzorging versterkt en verstevigt het huidweefsel van de borst. De huid wordt zijdezacht en herkrijgt haar oorspronkelijke structuur, wat het silhouette zichtbaar verbetert.

Handcare cream met olijfolie
Rond het begin van onze jaartelling werd virginale olijfolie in de thermen van Rome al op grote schaal gebruikt om de huid soepel en glad te houden. Het hoge gehalte aan anti-oxidanten beschermt de huid bovendien tegen vrije radicalen en dus tegen schade door de zon. Handcare cream biedt dankzij de fijnste ingrediënten de beste verzorging voor een ruwe huid en wordt gemakkelijk en snel door de huid opgenomen.

Body satin peeling gel
De moderne en gemakkelijke weg om het aanzien van uw huid direct te verbeteren. U scrubt de huid in enkele minuten terwijl u doucht. Uw huid is daarna zacht en glad.
Toepassing: 2 à 3 keer per week. Regelmatig gebruik versterkt de resultaten die met andere Swiss Wellness producten worden bereikt.

Deo Roll-on
Van 's morgens tot 's avonds geeft deze Deo Roll-on het frisse gevoel alsof u net hebt gedoucht. Hij beschermt u ook de hele dag tegen transpiratie.

Body fresh shower gel
Deze verfrissende douchegel is voor iedere dag en voor elk huidtype. Hij reinigt zacht zonder uitdrogen en heeft een aantrekkelijke geur.